Nano Kaplama

Nano Kaplama uygulamalası standart boya koruma uygulamalarından daha uzun ömürler vadeden, yüzeyde hidrofobik ve UV korumalı ekstra bir tabaka oluşturan ürünlerle yapılan bir boya koruma uygulamasıdır. Standart Boya Koruma Uyguluması ve Seramik Kaplama uygulaması arasında yer alan Nano Koruma Uygulaması, uygun ürünlerle desteklendiği zaman uzun süreler koruma vadeder. DBY Detailingde birçok farklı marka Nano Kaplama ürünü müşterilerimize sunulmakta. Her uygulama gibi Nano Boya Koruma Uygulaması boyanın düzeltilmesi ve koruma ürününe hazırlanmasıyla başlar.

Nano Kaplama uygulaması için detay stüdyomuza gelen aracın detaylı temizlik işlemleri tamamlandıktan sonra boya düzeltme ve parlatma uygulamaları yapılır. Elde edilen temiz yüzeyi ve parlaklığı koruma altına almak için uyguladığımız Nano Kaplama ürünleri sayesinde yüzey daha zor kir tutar ve güneş ışınlarına daha dayanıklı hale gelir. Bu sayede sonraki yıkamalarınız çok kolaylaşır. Nano Kaplama ürünleri uygulandıktan sonra yüzeyde farklı bir derinlik oluşturur ve aracın renginin daha belirgin hale gelmesini sağlar.

Nano ürünler belirli aralıklarla destekleyici ürünlerle desteklenmelidir. Bu ürünler hakkında müşterilerimiz detaylı olarak bilgilendirilir. Misafirlerimiz arzu ederlerse, detay stüdyomuzun üst katında bulunan reyonlardan gerekli ürünleri uygun fiyatlarla temin edebilirler. Şehir dışında ikamet eden ya da online alışveriş yapmak isteyen müşterilerimiz için boyakoruma.com’da ücretsiz kargo avantajıyla bütün ürünler mevcuttur.